Andelsboligforeninger Ejerforeninger Kontakt Forside    

Kontakt

KØBENHAVNS EJENDOMSADMINISTRATION er ikke en internet virksomhed i traditionel forstand, og afgiver derfor ikke tilbud via internettet. Vi foretrækker den personlige kontakt med klienterne.

Er I interesseret i, hvor meget I skal investere for at få et engageret og kvalificeret Ejendomsadministrationskontor til administration af jeres forening, står vi derfor gerne til rådighed for et helt uforbindende møde på jeres ejendom, så netop jeres ønsker og forventninger kan danne grundlag for et bindende tilbud.

Kontoret kan kontaktes på telefon 35 38 34 17 mandag til torsdag fra kl. 10.00 til kl. 15.00, og fredag fra kl. 10.00 til kl. 12.00

I kan også vælge at udfylde kontaktformularen nedenfor med oplysninger om jeres forening og kontaktperson.

For vi kan danne os et forløbig indtryk af jeres forening, skal vi gerne vide hvor mange lejligheder der er i jeres forening. Bor I i en andelsboligforening, vil vi gerne vide om der stadig er restlejere og hvor mange i har tilbage. Vi vil også gerne vide, om jeres forening har lønmodtagere i form af vicevært, gårdmænd, varmemester m.m. og hvilke forbrugsregnskaber i form af varme, vand, tv, internet m.v.

Kontaktformular
Navn:
Telefon:
Email:
Foreningens navn:
Foreningens adresse:

Yderligere kommentarer:


Andelsboligforeninger
Ejerforeninger
Udlejningsejendomme
Erhvervsejendomme